VOOR WIE

VOOR KINDEREN VANAF 12 JAAR EN HUN OUDERS

VOOR KINDEREN

Zit je op dit moment niet zo lekker in je vel? Loopt het thuis niet zoals je wilt? Heb je problemen op school? Heb je even geen zin in sociale contacten? Kortom: wordt het je allemaal een beetje te veel? Denk bijvoorbeeld aan onzekerheden, faalangst, een laag zelfbeeld, slaapproblemen, sociale- en emotionele gedragsproblemen, omgaan met stress, rouwen, echtscheiding, grensoverschrijdend gedrag of zelfacceptatie. Sta je misschien voor een belangrijke keuze en zou je het fijn vinden om hier met iemand over te praten buiten jouw eigen omgeving?

PIETER (17 JAAR)

''Ik zat mijzelf heel erg in de weg en was onzeker op een bepaalde manier. Dorine heeft mij geleerd om anders naar mijzelf te kijken en om te gaan met mijn onzekerheden. Zij heeft mij goed geholpen. Ik voel me nu veel zekerder en heb het gevoel dat ik beter in mijn vel zit.''

PAUL (11 JAAR)

''Het was altijd leuk bij Dorine. Ik heb er veel aan gehad, want ik ben veel blijer met mezelf en ik word minder snel boos. Elke week had ik zo'n zin om daar naartoe te gaan, zeker met Teuntje (de hond).

 

Dorine heeft me super goed geholpen. We gingen altijd praten over de hoe de week was geweest en we gingen tekenen op een papierrol en dat was super leuk/fijn! Ik ben erg blij!'' 

VOOR OUDERS

Als ouder kent u uw kind het best. Toch kan het soms voorkomen dat u even niet meer weet op welke manier u uw kind kunt ondersteunen. De afgelopen jaren heb ik in mijn praktijk ervaren dat op zo'n moment, communicatie en erkenning twee belangrijke thema's zijn. 

Middels psycho-educatie en opvoedondersteuning help ik u uw kind beter te begrijpen en geef ik inzicht in uw eigen rol als ouder. 

MOEDER VAN PIETER

''Hoezeer ik ook mijn best deed, ik kreeg mijn zoon niet zover dat hij inzag wat een mooi mens het is. Ik vond dat heel verdrietig. Ik zag hem worstelen met zichzelf.

Dorine gaf hem super goede handvatten om zijn onzekerheid te overwinnen. Hij heeft meer zelfvertrouwen nu. Belangrijk is vooral dat op de momenten dat het minder goed gaat met hem, hij in staat is dit zelf aan te pakken en zichzelf te herstellen.

Ik ben ontzettend blij dat we Dorine hebben ingeschakeld. Ze is professioneel, liefdevol en recht door zee.''

MOEDER VAN PAUL

''Toen onze zoon in groep 7 zat, zat hij nogal in de knoop met zichzelf. Hij had een heel laag zelfbeeld, vond zichzelf heel stom en vond dat hij nergens goed in was. Hij kon dan heel emotioneel en boos worden en verloor zichzelf soms helemaal in die emotie. Wij maakten ons als ouders zorgen over hoe dat nou moest als hij volgend jaar naar de middelbare school zou gaan.

 

Nu maken we ons daar helemaal geen zorgen meer over. Dorine heeft hem zijn zelfvertrouwen teruggegeven! Zij heeft hem geleerd hoe hij om moet gaan met zijn onzekerheden en hem het vertrouwen gegeven dat hij absoluut de moeite waard is.

 

Dank je wel Dorine!''